Limburgers konden deze ochtend vragen stellen aan hun burgemeester, ook Veerle Heeren mocht niet ontbreken! Lees meer
Geen belastingverhoging, DronePort, alarmsystemen, Stationsstraat open,... Lees meer
 
"Meer beleving en versterking handelscentrum in nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan voor Sint-Truiden"

"Meer beleving en versterking handelscentrum in nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan voor Sint-Truiden" 16 maart 2018

 Het stadsbestuur van Sint-Truiden heeft een nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de binnenstad klaar. Via eenvoudigere procedures en duidelijkere regels wordt de toekomstige herwaardering van het centrum zo gefaciliteerd. Het vernieuwde beleidsdocument legt de klemtoon op een belevingsvol kerngebied met meer bedrijvigheid.

Lees meer
 
 
"Burgemeesters"-marathon Radio 2 Limburg

"Burgemeesters"-marathon Radio 2 Limburg 25 januari 2018

Limburgers konden deze ochtend vragen stellen aan hun burgemeester, ook Veerle Heeren mocht niet ontbreken! 

Lees meer
 
 
Oogcontact editie december 2017

Oogcontact editie december 2017 21 december 2017

Nu deze "Oogcontact" worden volgende onderwerken aangesneden; geen belastingverhoging, DronePort, kinderarmoede, alarmsystemen, ... en uiteraard een warm eindejaar!

Lees meer
 
 
Voor 6de jaar op rij geen belastingverhoging

Voor 6de jaar op rij geen belastingverhoging 20 december 2017

Het stadsbestuur van Sint-Truiden legde op de gemeenteraad van dinsdag 19 december zijn nieuwe begroting neer. Dat is opnieuw een begroting in evenwicht die voor de 6de keer op rij de personenbelasting en de opcentiemen niet laat stijgen. Het is een begroting die investeert in de stad en haar inwoners, een begroting die Sint-Truiden toekomst geeft.

Lees meer
 
 
Persbericht: "Autodeelproject Sint-Truiden vrijdag 1 december van start: nieuw Burgemeestersconvenant zet klimaatdoelen kracht bij "

Persbericht: "Autodeelproject Sint-Truiden vrijdag 1 december van start: nieuw Burgemeestersconvenant zet klimaatdoelen kracht bij " 31 oktober 2017

Op de gemeenteraad van maandag 30 oktober hernieuwde Sint-Truiden zijn participatie aan het Europees Burgemeestersconvenant voor de periode na 2020. Via tal van beleidsinitiatieven levert de stad een actieve bijdrage aan het tegengaan van de klimaatverandering. Zo start op vrijdag 1 december ook een autodeelproject. Hierbij kunnen Truienaren een beroep doen op twee elektrische stadswagens. Die staan ter beschikking aan marktconforme tarieven. Die kregen eveneens op maandag 30 oktober een goedkeuring op de gemeenteraad.

Lees meer
 
 

Pagina's